Header Image

Scale Innovation Award

We mogen u een nieuw initiatief aankondigen! Dit jaar wordt de SCALE INNOVATION AWARD georganiseerd. Innovatieve bedrijven en organisaties uit de regio (Drechtsteden, Hoekse Waard en Molenlanden) worden in de gelegenheid gesteld zich te nomineren én presenteren!

De organisatie wordt opgepakt vanuit de campusorganisatie van het Leerpark Dordrecht. De Duurzaamheidsfabriek en het HBO-gebouw, waarin Dordrecht Academy zich gaat vestigen, staan daarbij centraal.

De Award is een middel om de verschillende organisaties uit de zgn triple helix, bij de ontwikkelingen van de Campus te betrekken, zich aan elkaar te presenteren, te ontmoeten en gewoon ook zaken te doen.

De bedrijven kunnen zich opgeven voor een viertal categorieën: Industrie 4.0 (Smart Industry), Verduurzaming + voortbewegen, Zorg en Human Capital.

Tijdens een aantal momenten dit jaar zullen er voor de bedrijven en organisaties mogelijkheden zijn zich aan elkaar en de regio te presenteren.

Er zal een jury worden geformeerd die de inzendingen zal beoordelen en daartoe o.a. de bedrijven zal bezoeken. De jury zal tijdens haar eerste bijeenkomst ook de criteria vaststellen.

Nadere en meer gedetailleerde info zal verschijnen op de website van de Duurzaamheidsfabriek www.duurzaamheidsfabriek.nl

De organisatie wordt gecoördineerd door:
Arie van den Herik
avandenherik@duurzaamheidsfabriek.nl
06-51508417

Artikelen

Geen berichten gevonden.

www.scaleinnovationaward.nl